Öljyn tilaaminen - Öljylämmitys
oljylammitys-hero-oljylammittajan-arki

Öljyn tilaaminen

Öljylämmittäjä voi vapaasti valita öljytoimittajan, jolta tilaa lämmitysöljyn, ja tilaaminen on helppoa. Tilaus sujuu kätevimmin netin kautta tai puhelimitse. Öljyn toimittaja auttaa tarvittaessa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä

Viesti muistuttaa tilauksesta

Öljyn toimittajat tarjoavat myös muistutuspalveluita: tilaajan sähköpostiin tai matkapuhelimeen tulee viesti, kun on arvioitu tilausajankohta. Jos kaikesta huolimatta tilaus unohtuu ja öljy uhkaa loppua, on tarjolla 24h-pikatoimituksia, jolloin hintaan tulee pikatoimituslisä.

Laitetoimittajat tarjoavat myös säiliöpinnan mittareita, jotka hälyttävät, kun öljy alkaa olla vähissä. Uusimmissa lämmitysjärjestelmissä myös ohjausautomatiikka voidaan säätää hälyttämään, kun öljytilaus alkaa olla ajankohtainen.

Kesä- ja talvilaatu

Kesälaatuista polttoöljyä voidaan käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on sijoitettu rakennukseen tai maan alle niin, ettei öljyn lämpötila säiliössä tai putkistossa laske alle nollan. Talvilaatuista polttoöljyä pitää käyttää talvisin, jos öljysäiliö on sijoitettu ulos tai se on muuten alttiina pakkaselle.


Lämmitysöljyn toimittajia

Neste
www.neste.fi  |  puh. 0200 80100

St1
www.st1.fi  |  puh. 0800 166 266

Lämpöpuisto
www.lampopuisto.fi  |  puh. 0800 19292

Teboil
www.teboil.fi  |  puh. 0800 183 300  |  på svenska: 0800 183 20