Ammattilaiset auttavat - Öljylämmitys
oljylammitys-hero-nykyaikainen-oljylammitys

Ammattilaiset auttavat

Talo on energiatehokas vain silloin, jos se on tiivis ja siellä on kuitenkin hyvä ilmanvaihto. Ennen suuria remontteja kannattaa teettää talolle energiakatselmus, jossa selviää, miten talon energiataloutta voitaisiin parantaa.

Öljylämmityssaneerauksissa on syytä käyttää aina alan ammattilaista. Monesti lämmitysjärjestelmän saneeraus on viimeinen osa ketjussa, jossa asuintalosta tehdään energiatehokas ja miellyttävä asua.

Lämmitysjärjestelmän saneerauksessa, sen suunnittelussa ja laitevalinnoissa, kannattaa ottaa yhteyttä LVI-suunnittelijaan. Suunnittelija tarkastaa laitteiston kunnon ja tekee kiinteistölle sopivan saneeraussuunnitelman. LVI-suunnittelija myös laatii suunnitelmapiirustukset, työselostuksen ja urakkatarjouspyynnön.

Suunnittelija voi auttaa myös oikean urakoitsijan valitsemisessa. Kaikki sähköasennukset tulee aina teettää asentajalle, jolla on sähköasennusoikeudet.

Hakupalvelu verkossa

Huolto- ja korjausasioissa auttaa oman seudun LVI-urakoitsija, laitetoimittaja tai öljy- ja kaasulaiteammattilainen. Usein palvelut löytyvät samasta yrityksestä.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston Tukesin hyväksymät lähimmät ammattilaiset löytää Lämmitysenergia Yhdistyksen (LEY) urakoitsijahakupalvelun kautta.