Mikä Oiline? - Öljylämmitys

Mikä Oiline?

Oiline on Suomen Lämmitystieto Oy:n tuottama tietolähde, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa öljylämmityksestä, energiatehokkuudesta ja alan Höylä IV -energiatehokkuussopimuksesta. Sivusto on suunnattu erityisesti öljylämmitysalan piirissä työskenteleville kuten asennusliikkeille, laitevalmistajille, suunnittelijoille ja lämmitysöljyn toimittajille sekä alan toimintaan liittyville viranomaisille.

Oiline tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän päivän öljylämmityksestä, energiatehokkuudesta ja alan Höylä IV -energiatehokkuussopimuksesta. Tämän tiimoilta lähetetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja loppuvuodesta Oiline-uutiskirje, johon on koostettu ajankohtaisia uutisia ja muuta mielenkiintoista.

Lue viimeisimmät Oiline-uutiskirjeet selaimessa:
Oiline-uutiskirje 1/2024
Oiline-uutiskirje 2/2023
Oiline-uutiskirje 1/2023

Tilaa Oiline-uutiskirje tästä!

 

Lämmityksen suunnittelu.

Lämmityksen suunnittelu on olennainen osa kiinteistön energiatehokkuuden ja kustannustehokkuuden varmistamista. On tärkeää nähdä eri vaihtoehdot, jotka sopivat juuri kyseiseen kohteeseen. Öljylämmitys on edelleen varteenotettava vaihtoehto, varsinkin jos kiinteistössä on jo olemassa oleva öljylämmitysjärjestelmä. Fossiilisen polttoaineen voi korvata uusiutuvalla polttoaineella, ja öljylämmityksen rinnalle voi ottaa muita lämmitysjärjestelmiä, kuten ilmavesilämpöpumpun, jolloin syntyy energiatehokas ja ekologinen hybridilämmitysjärjestelmä.

Miksi suunnittelu kannattaa?

Yksilöllinen lämmitysjärjestelmän suunnittelu on avain energiatehokkuuteen, ekologisuuteen ja kustannustehokkuuteen. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, ja suunnitteluun käytetty aika mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamisen. Huolellinen suunnittelu takaa, että lämmitysjärjestelmä vastaa kiinteistön tarpeita ja on pitkäaikainen investointi, joka tuo säästöjä ja parantaa ympäristöystävällisyyttä.

Ley tiekartta 2035 - lataa tästä

Lataa tiekartta 2035!

Lataa ilmainen tiekartta, joka opastaa sinut askel askeleelta lämmitysjärjestelmäsi suunnittelussa ja toteutuksessa. Tiekartta sisältää hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voit varmistaa, että valitsemasi lämmitysratkaisu on energiatehokas ja kustannustehokas.

Avaa ja lataa tiekartta tästä!

Viimeisimmät Oiline-uutiskirjeen artikkelit

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajan tasalla öljylämmityksen ja energiatehokkuuden uusimmista kehityksistä tilaamalla uutiskirjeemme! Saat kahdesti vuodessa ajankohtaisia uutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja muuta mielenkiintoista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa tästä!

Jätä uutisvinkki!

Haluatko jakaa tärkeän uutisen tai vinkata ajankohtaisesta aiheesta? Lähetä meille uutisvinkkisi, niin käsittelemme sen ja jaamme sen Oiline-sivustolla ja uutiskirjeessä.

Lähetä vinkki!