Oiline ammattilaisten palveluksessa - Öljylämmitys

Oiline ammattilaisten palveluksessa

Oiline-sivusto on taas aktiivinen ja valmiina palvelemaan – nyt ja jatkossa osana Oljylammitys.fi:n sisältöä.

Oiline on Suomen Lämmitystieto Oy:n tuottama tietolähde, joka on suunnattu erityisesti öljylämmitysalan ammattilaisille sekä alan muille toimijoille kuten viranomaisille ja päättäjille.

Oiline tarjoaa ajankohtaista tietoa öljylämmityksestä, energiatehokkuudesta ja alan Höylä IV – energiatehokkuussopimuksesta. Sivuston lukijoissa ja Oiline-uutiskirjeen vastaanottajissa on erityisesti öljylämmitysalan piirissä työskenteleviä kuten asennusliikkeitä, laitevalmistajille, suunnittelijoille ja lämmitysöljyn toimittajille sekä alan toimintaan liittyville viranomaisille.

Oiline-uutiskirjeen tilaajana saat sen kahdesti vuodessa, keväällä ja loppuvuodesta. Kirjeeseen on koostettu ajankohtaisia uutisia ja muuta mielenkiintoista tietoa öljylämmityksen ja energia-asioiden tiimoilta.

Tervetuloa uudistetun Oilinen lukijaksi.