Lämmityksen suunnittelupäivät syyskuussa - Öljylämmitys

Lämmityksen suunnittelupäivät syyskuussa

Lämmityksen suunnittelupäivät 3.-4.9.2024 on suunniteltu kokonaisuudeksi, joka tarjoaa mahdollisimman kokonaisvaltaisen käsityksen hybidilämmitysjärjestelmän suunnitteluun.

Ilmoittaudu nyt ja hyödynnä Earlybird-etu: saat 10 %:n alennuksen, kun ilmoittaudut 9.6.2024. mennessä.

Tiedätkö viimeisimmät ekosuunnittelun vaatimukset lämmityslaitteistoille? Entäpä, mitä rakennusten energiatehokkuusdirektiivi edellyttää lämmitysjärjestelmältä tai mitkä ovat lämmityksen hybridijärjestelmän suunnittelun karikot?

Näihin ja muihin lämmityksen suunnittelun kokonaisvaltaiseen hallintaan vaikuttaviin asioihin perehdymme Lämmitysenergia Yhdistys LEY:n ja Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n järjestämässä kahden päivän kattavassa seminaarissa lämmityksen suunnittelupäivillä.

Earlybird 10 %:n alennus 9.6.2024 mennessä ilmoittautuneille. Ilmoittautumislomakkeessa syötä alennuskoodi kohtaan kirjoitetaan ”earlybird”.

Aika 3.-4.9.2024
Paikka: Technopolis, Teknobulevardi 3-5, 01530, Vantaa

Lue lisää ja ilmoittaudu. Kaksi päivää täynnä tärkeää suunnitteluasiaa, muun muassa:

Lämmityksen suunnittelun perusteet / Ekosuunnittelu ja energiamerkinnät / Hybridilämmityksen suunnittelu / Vesikiertoisten lämmönluovuttimien suunnittelu / E-lukulaskenta ja energiatodistukset hybridilämmityksessä / Polttoainevaihtoehdot kattilatekniikassa / Lämmitysverkoston tasapainotuksen merkitys / Automaattisten kiertovesipumppujen merkitys lämmitysverkostolle / Hybridilämmityksen suunnittelun perusteet / Uusiutuvat lämmityspolttoaineet / Eri polttoaineet polttimien näkökannalta / Pätevyysvaatimukset suunnitteluun ja asentamiseen