Lämmöllä-Podcastin toinen jakso valottaa hybridilämmityksen mahdollisuuksia - Öljylämmitys

Lämmöllä-Podcastin toinen jakso valottaa hybridilämmityksen mahdollisuuksia

Lämmöllä-Podcast

Lämmöllä-Podcastin toisessa jaksossa pureudutaan hybridilämmityksen maailmaan, tarjoten kuulijoille kattavan käsityksen tästä tulevaisuuden lämmitysratkaisusta. Jakso tarjoaa syvällistä tietoa hybridilämmityksen ekologisista ja taloudellisista hyödyistä, samalla kun se esittelee konkreettisia esimerkkejä tämän innovatiivisen lämmitysmuodon onnistuneesta soveltamisesta suomalaisissa kodeissa.

Jakson vieraana on Motivan asiantuntija Teemu Kettunen, joka avaa hybridilämmityksen periaatteita ja etuja. Kettunen selittää, miten eri lämmitysmuotojen yhdistäminen mahdollistaa energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän tavan lämmittää koteja. Lisäksi jakso vie kuulijat vierailulle Salossa sijaitsevaan Hannu Vuoriston kotiin, jossa hybridilämmitysjärjestelmä on vähentänyt merkittävästi öljyn kulutusta ja parantanut asumismukavuutta.

”Hybridilämmitys on ajankohtainen ja tärkeä aihe, kun etsimme kestäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Tämän jakson tavoitteena on tarjota kuulijoille paitsi perustietoa hybridilämmityksestä, myös konkreettisia esimerkkejä ja inspiraatiota, miten jokainen voi omilla valinnoillaan vaikuttaa”, kertoo Lämmöllä-Podcastin isäntä Toni Degerlund.

Lämmöllä-Podcast on Lämmitysenergia Yhdistys ry:n tuottama, ja se keskittyy lämmitysenergiaan liittyviin aiheisiin, tarjoten ajankohtaista tietoa, asiantuntijahaastatteluja ja käytännön vinkkejä energiatehokkaampaan ja ekologisempaan asumiseen. Podcastin tavoitteena on lisätä tietoisuutta erilaisista lämmitysratkaisuista ja kannustaa kuulijoita aktiivisiin toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Lämmöllä-Podcastin toinen jakso on nyt kuunneltavissa Spotifysta (https://open.spotify.com/show/4VyLGBayQUuAaefeSnlxtA?si=b414e2fa5ec542fd), josta se kannattaa tilata. Näin saat tiedon heti, kun uusi jakso on julkaistu. Podcast on saatavilla myös Apple Podcasteissa, Amazon Musicissa, Castboxissa ja YouTubessa.

 

Lisätiedot: Lämmitysenergia Yhdistys ry, Toni Degerlund, 0400 212 446 / toni.degerlund@ley.fi