Syksyn Lämmöllä-lehti 2/2023 on luettavissa painettuna sekä digitaalisena näköislehtenä - Öljylämmitys

Syksyn Lämmöllä-lehti 2/2023 on luettavissa painettuna sekä digitaalisena näköislehtenä

Tuorein Lämmöllä-lehti valaisee lukijoitaan uusiutuvan lämmitysöljyn ja hybridilämmityksen nykyaikaisista mahdollisuuksista. Lehti pureutuu myös syvällisesti asumiseen, järjestelmien ajantasaiseen huoltoon ja kunnostukseen. Samalla se toimii Höylä IV-energiatehokkuussopimuksen viestintäkanavana, edistäen alan energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä. Lehti tarjoaa lukijoilleen myös katsauksen Lämmitysenergia Yhdistyksen uusimpiin suuntaviivoihin ja digitaalisen median kehityssuuntiin. Seuraava Lämmöllä-lehti ilmestyy keväällä 2024. On aika syventyä syksyn ajankohtaisimpiin lämmitysaiheisiin – tartu tuoreimpaan Lämmöllä-lehteen nyt!

Lue Lämmöllä-lehti digilehtenä >

Tilaa maksuton Lämmöllä-lehti >