Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla 2023 - Öljylämmitys

Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla 2023

Suomen Lämmitystieto tarjoaa lämmitysneuvontaa vuoden 2023 rakennusmessuilla. Kevään messupaikkakunnat ovat Vantaa, Tampere, Turku ja Lahti. Öljylämmittäjän Palvelutorilla vierailevia kiinnostavat nykyisin erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvat energiavaihtoehdot öljylämmityksessä.

Messuvuosi aloitetaan Rakenna & Remontoi -messuilla Myyrmäki-hallissa Vantaalla 27.–29. tammikuuta.

Seuraavana ovat vuorossa ASTA-messut Pirkka-hallissa Tampereella 3.–5.2. ja Rakenna & Sisusta -messut Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 10.–12. helmikuuta.

Maaliskuussa messuillaan vielä Lahdessa, jossa RAKSA-messut ovat auki Lahden Messukeskuksessa 10.–12. maaliskuuta.

– Lämmittäjät saavat nykyisin paljon tietoa verkosta, asennus- ja huoltoliikkeiltä ja muilta alan ammattilaisilta, mutta omakotiasukkaat käyvät mielellään myös rakennusmessuilla kyselemässä neuvoja heitä juuri sillä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin, toteaa erityisasiantuntija Eero Otronen Suomen Lämmitystiedosta monivuotisen messukokemuksen pohjalta.

– Aiempien messukokemusten perusteella lämmittäjiä kiinnostavat tänä päivänä erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen, öljyhybridi-lämmitys sekä uusiutuva lämmitysöljy, kertoo Otronen.