Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla

Suomen Lämmitystieto tarjoaa lämmitysneuvontaa vuoden 2018 rakennusmessuilla. Talven ja kevään messupaikkakunnat ovat Vantaa, Tampere, Turku, Lahti ja Jyväskylä. Öljylämmittäjän Palvelutorilla vierailevia kiinnostavat nykyisin erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian käyttö öljyn rinnalla.

Messuvuosi aloitetaan perinteisesti tammikuun lopussa Vantaalla, jossa Rakenna & Remontoi -messut ovat auki Myyrmäki-hallissa 26.-28. tammikuuta.

Seuraavana on vuorossa ASTA Rakentaja -messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.-4. helmikuuta. Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa pidettävien Rakenna & Sisusta -messujen ajankohta on 9.-11. helmikuuta.

RAKSA-messuilla Lahden Messukeskuksessa Öljylämmittäjän Palvelutori on auki 9.-11. maaliskuuta. Messukierroksen päättää Jyväskylän Rakennusmessut Jyväskylän Paviljongissa 16.-18. maaliskuuta.

-Lämmittäjät saavat paljon tietoa verkosta, asennus- ja huoltoliikkeiltä ja muilta alan ammattilaisilta, mutta omakotiasujat käyvät mielellään myös rakennusmessuilla kyselemässä neuvoja heitä juuri sillä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin, toteaa erityisasiantuntija Eero Otronen Suomen Lämmitystiedosta monivuotisen messukokemuksen pohjalta.

-Aiempien messukokemusten perusteella lämmittäjiä kiinnostavat tänä päivänä erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian käyttö öljyn rinnalla, kertoo Otronen.