Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla

Suomen Lämmitystieto tarjoaa lämmitysneuvontaa vuoden 2022 rakennusmessuilla. Talven ja kevään messupaikkakunnat ovat Tampere, Turku, Lahti ja Vantaa. Öljylämmittäjän Palvelutorilla vierailevia kiinnostavat nykyisin erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvat energiavaihtoehdot öljylämmityksessä.

Messuvuosi aloitetaan helmikuun alussa Tampereella, jossa ASTA Rakentaja -messut ovat auki Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–6. helmikuuta.

Seuraavana ovat vuorossa Rakenna & Sisusta -messut Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 11.–13. helmikuuta.

Lahden Messukeskuksessa pidettävien Raksa-messujen ajankohta on 11.–13. maaliskuuta.

Messukierroksen päättää Rakenna & Remontoi -messut Myyrmäki-hallissa Vantaalla 1.–3. huhtikuuta.

– Lämmittäjät saavat paljon tietoa verkosta, asennus- ja huoltoliikkeiltä ja muilta alan ammattilaisilta, mutta omakotiasukkaat käyvät mielellään myös rakennusmessuilla kyselemässä neuvoja heitä juuri sillä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin, toteaa erityisasiantuntija Eero Otronen Suomen Lämmitystiedosta monivuotisen messukokemuksen pohjalta.

– Aiempien messukokemusten perusteella lämmittäjiä kiinnostavat tänä päivänä erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvat energiavaihtoehdot öljylämmityksessä, kertoo Otronen.