Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla

Suomen Lämmitystieto tarjoaa lämmitysneuvontaa vuoden 2022 rakennusmessuilla. Kevään messupaikkakunnat ovat Lahti, Vantaa ja Turku. Öljylämmittäjän Palvelutorilla vierailevia kiinnostavat nykyisin erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvat energiavaihtoehdot öljylämmityksessä.

Messuvuosi aloitetaan maaliskuussa Lahdessa, jossa RAKSA -messut ovat auki Lahden Messukeskuksessa 11.–13. maaliskuuta.

Seuraavana ovat vuorossa Rakenna & Remontoi -messut Myyrmäki-hallissa Vantaalla 1.–3. huhtikuuta.

Messukierroksen päättää  Rakenna & Sisusta -messut Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 13.–15. toukokuuta.

Helmikuun alkuun suunnitteilla olleet ASTA -messut Tampereella peruttiin ja siirrettiin vuodella eteenpäin helmikuulle 2023.

– Lämmittäjät saavat paljon tietoa verkosta, asennus- ja huoltoliikkeiltä ja muilta alan ammattilaisilta, mutta omakotiasukkaat käyvät mielellään myös rakennusmessuilla kyselemässä neuvoja heitä juuri sillä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin, toteaa erityisasiantuntija Eero Otronen Suomen Lämmitystiedosta monivuotisen messukokemuksen pohjalta.

– Aiempien messukokemusten perusteella lämmittäjiä kiinnostavat tänä päivänä erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvat energiavaihtoehdot öljylämmityksessä, kertoo Otronen.