Lämmitysneuvontaa rakennusmessuilla

Suomen Lämmitystieto tarjoaa lämmitysneuvontaa vuoden 2020 rakennusmessuilla. Talven ja kevään messupaikkakunnat ovat Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu. Öljylämmittäjän Palvelutorilla vierailevia kiinnostavat nykyisin erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian käyttö öljyn rinnalla.

Messuvuosi aloitetaan perinteisesti tammikuun lopussa Vantaalla, jossa Rakenna & Remontoi -messut ovat auki Myyrmäki-hallissa 24.-26. tammikuuta.

Seuraavana on vuorossa ASTA Rakentaja -messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2. helmikuuta. Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa pidettävien Rakenna & Sisusta -messujen ajankohta on 7.-9. helmikuuta.

Jyväskylän Rakennusmessut Jyväskylän Paviljongissa Öljylämmittäjän Palvelutori on auki 6.-8. maaliskuuta. Messukierroksen päättää Rakentaja2020-messut Ouluhallissa 17.-19. huhtikuuta.

– Lämmittäjät saavat paljon tietoa verkosta, asennus- ja huoltoliikkeiltä ja muilta alan ammattilaisilta, mutta omakotiasujat käyvät mielellään myös rakennusmessuilla kyselemässä neuvoja heitä juuri sillä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin, toteaa erityisasiantuntija Eero Otronen Suomen Lämmitystiedosta monivuotisen messukokemuksen pohjalta.

– Aiempien messukokemusten perusteella lämmittäjiä kiinnostavat tänä päivänä erityisesti järjestelmän päivitys, energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian käyttö öljyn rinnalla, kertoo Otronen.